Stoppen? Mooi niet, Saar werkt!

SaarWerkt staat voor de explosief groeiende groep werkende 50plussersSaar werkt. Als vijftigplusser heeft ze inmiddels een volwaardige loopbaan achter de rug, maar of ze al dacht te stoppen? Mooi niet! Niks rustig uitrijden tot aan het pensioen, maar kom maar óp met die nieuwe klus, een dertiger als leidinggevende of de trending topics bij de koffieautomaat. Soms doodeng natuurlijk, maar hé, ze is nog geheel van deze wereld. Praatpaal voor menig jongere collega, met bakken aan kennis toch nog steeds óók enthousiast weer iets nieuws te leren. En inmiddels reuze handig met haar smartphone.

SaarWerkt staat voor de explosief groeiende groep werkende 50plussers waarvan ik, Yolanda Stil, deel uitmaak. Graag faciliteer ik werkenden en organisaties werk leuk, zinvol en behapbaar te houden of maken. Als begeleider van groepen, spreker, dagvoorzitter, workshopleider, proces-accelerator, tipgever, communicatie adviseur of publicist.

Neem vooral contact met mij op voor een  kennismakingsgesprek. We kunnen vast iets voor elkaar betekenen!

Laat een reactie achter:

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.