Ad heeft een baan!

Ad vond een baan
Ad is meer dan een getal

‘In de hedendaagse maatschappij worden sollicitanten vaak gereduceerd tot een getal. Met name oudere werklozen zijn hier vaak de dupe van. 57 Is het getal dat Ad de nek omdraait wanneer hij solliciteert. Wanneer hij bijvoorbeeld zijn leeftijd niet in een sollicitatiebrief zet krijgt hij wel een telefoontje. Maar zodra zijn leeftijd uiteindelijk bekend is… wordt het akelig stil.’

Geen grap, Ad bedacht zijn eigen marketingcampagne waarin hij op een eigen fancy website vijf vooroordelen over 55-plussers tackelt: We zijn niet van deze tijd; De ideeën van 55+ers zijn niet zo fris als die van twintigers; 55+ers kunnen niet overweg met computers; 55+ers hebben geen energie én 55+ers horen achter de geraniums thuis. Resultaat: Ad is weer aan de bak! Goed idee dus.

Laat een reactie achter:

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.