50Plus aan het werk

Yolanda StilWaar mensen de ruimte krijgen zich te blijven ontplooien ontstaat een dynamiek waarin ze het ook zo goed mogelijk wíllen doen. Zo vormen ze de basis van organisaties waarin veranderingen geen bedreiging vormen, maar hier juist met veerkracht op geanticipeerd wordt. Als voormalig hoofdredacteur van HR-vakinformatie ken ik de impact van ingrijpende veranderingen als flexibilisering en digitalisering van werk, de verkorte houdbaarheid van kennis en vaardigheden en het feit dat we allemaal tot op latere leeftijd doorwerken. Ooit gestart als zorgprofessional schakel ik met mensen uit alle geledingen en weet hen te betrekken en te enthousiasmeren. Mijn uitgebreide ervaring binnen de uitgeverij leerde mij hoe mensen vérder te helpen.  Zo faciliteer ik organisaties graag op weg naar duurzaam succes. Dit onder andere in samenwerking met het team van People Power. Met dus een extra warm plekje voor werkend 50plus: Met dit platform SaarWerkt.nl houd ik ogen en oren open hoe ook deze loopbaanfase fris en fruitig te houden.

Wat kan ik voor u betekenen?

  • Op een verfrissende manier uw 50plus medewerkers weer nieuwe energie geven? Samen met Micheal Visser, organiseer ik workshops waarin we organisatie én medewerkers weer energizen om nog jaren gelukkig(er) (met elkaar) te zijn.
  • Vanuit mij ervaring als journalist en hoofdredacteur schrijf ik artikelen, blogs, webberichten etc. voor en over verschillende doelgroepen met betrekking tot mensgericht ondernemen, duurzame inzetbaarheid en werkend 50plus.
  • Radio blijkt een verrassend ontwapenende manier om thema’s als mensgericht ondernemen, duurzame inzetbaarheid en werkend 50plus binnen uw organisatie op de kaart te zetten en stappen te maken. Met mijn collega’s van People-Power maken we samen met u online radio. Altijd en overal her te beluisteren.
  • Zelf een congres, workshop of bijeenkomst rond duurzame inzetbaarheid / werkend 50plus in voorbereiding? Ik draag graag bij als spreker, moderator, dagvoorzitter of workshopleider.

Eens sparren over wat de mogelijkheden zijn of al een concreet voorstel? Altijd welkom!
Meer weten over mij? Werp eens een blik op mijn LinkedIn-pagina.

 

 

 

 

Laat een reactie achter:

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.