Development Director

Vakmedianet logo¬†Sinds januari 2017 werk ik als Development Director bij uitgeverij Vakmedianet. Daarin komt veel ervaring opgedaan gedurende mijn loopbaan bijeen. De afgelopen jaren heb ik de meeste hoeken en gaten binnen de uitgeverij wel gezien en nu is mijn functie¬†on top of deze ervaring nieuwe digitale uitgeefproducten te ontwikkelen. Hoe leuk en interessant! Intussen al bezig geweest met het maken van video’s over thema’s als recruitment, terugdringen ziekteverzuim, duurzame inzetbaarheid, HRanalytics en juridische aspecten bij een disfunctionerende medewerker. Daarnaast verzorgde ik een aantal expert-webinars over arbeidsrechtelijke zaken.

Uitgeverij Vakmedianet
Vakmedianet is de leidende business-to-business uitgeverij in nieuwe en gevestigde mediakanalen. Deskundige redacties bieden vakinformatie op maat voor meer dan 1,2 miljoen professionals in vakgebieden en branches als Management, Arbo, Human Resources, Medezeggenschap, Architectuur, Bouw, Industrie, Vastgoed, Automotive, Food, Retail en Zorg.

Laat een reactie achter:

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.