Duurzame Inzetbaarheid voor drie generaties – uitzending People Power

Hoe zorg je ervoor dat je op de korte en langere termijn van waarde blijft op de arbeidsmarkt. Hoe blijft werk leuk, zinvol en behapbaar? Een belangrijke vraag voor ons allemaal, maar voor elke generatie heeft dit een andere lading. People-Power gaat op zoek naar de betekenis van duurzame inzetbaarheid voor dertigers, veertigers en vijftigers. Wat is belangrijk voor hen in de levensfase waarin ze zitten?

We spreken hierover met Yolanda Stil, oud hoofdredacteur van P&O Actueel, eigenaar van SaarWerkt en vijftiger, onze eigen presentator Glenn van der Burg, een veertiger, en onze redacteur en columnist Doekes Prakken, een dertiger. Allen vertellen wat zij zien in hun omgeving, maar zeker ook hoe dit thema voor henzelf speelt. Wil je dus meer weten of Glenn, Yolanda of Doekes. Luister dan vooral naar deze uitzending!

Laat een reactie achter:

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.