Co-host vernieuwing ouderenzorg

Yolanda Stil, Gerke de Boer, radio, People PowerElke maandag tussen drie en vijf uur ’s middag verzorgt People Power live radio-uitzendingen te beluisteren op New Business Radio. Digitaal, dus later op ieder willekeurig moment als podcast weer te beluisteren. Op dit moment maken we iedere eerste maandag van de maand een uitzending over cliëntgerichtheid in de ouderenzorg. Ik vervul de rol van co-host.

Beluister bijvoorbeeld de uitzending met de initiatiefnemers van Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg, Marie-Antoinette Backes, Joep Bartholomeus en Marthijn Laterveer van LOC Zeggenschap in Zorg. ‘Van regels naar relaties’, is hun credo.

Of de uitzending met Gerke de Boer. Hij werkt al een leven lang in de ouderenzorg. Als verpleegkundige, als docent en als sparringspartner van managers en bestuurders. Hij stond aan de wieg van vele kleinschalig wonen projecten voor dementerende ouderen. Gerke pleit ervoor ouderen ook in hun laatste levensfase hun eigen leven te laten leven. Dus eet je het liefst witte boterhammen met jus afgeblust met jonge jenever? Doen!
Ook in de uitzending Dineke Smit van zorgboerderij De Reigershoeve in Heemskerk. In De Reigershoeve wordt de visie van Gerke in praktijk gebracht. Dieneke vertelt wat dit betekent voor de dagelijkse keuzes die zij en haar collega’s maken. En welke invloed dit heeft op de bewoners.

Elke maandag van 15 tot 17 uur hoor je People Power op New Business Radio. Wil jij de programma’s gratis en automatisch op je mobiel? Abonneer je hier op de Podcast.
Wil je weten hoe je onze podcast op je iPhone, Android, Computer of SONOS krijgt, klik dan hier voor onze handleiding.

Laat een reactie achter:

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.